Annonse: Sjekk hva du kan finne og vinne i QR-jakten

Hos Martin og Marita på Elkjøp finner du ved utgangsdøren en plakat med et godt synlig kodeord, som gjelder i konkurransen om gavekort. For det er den du skal registrere på nettsidene til Hammerfestingen sammen med koden du finner hos Rema 1000 på Storsvingen. NB! Du trenger ikke mobiltelefon som scanner for å delta i konkurransen

QR-jakten i regi av Hammerfestingen fortsetter. Mandag stakk tre hammerfestdamer av med de første gavekortene i jakten, men allerede fra i dag onsdag blir det ny sjanse til å vinne gavekort hos Rema 1000 og Elkjøp på Storsvingen. Samt finne gode tilbud. 
– For å være med i trekning av gavekort trenger du bare å dra til butikkene som deltar i QR-jakten og finne kodeordene som er oppslått, og deretter registrerer du kodeordene i skjemaet du finner på www.hammerfestingen.no/qr-jakten, forteller markedsføringskonsulent Håkon Berntsen hos avisa Hammerfestingen.

I QR-kodene, som du scanner med en mobiltelefon (du trengen QR-kodeleser/app), vil du finne kodeord som du trenger for å kunne benytte deg av gode tilbud eller gratisvarer i butikkene som er med i jakten, forklarer han.

– Husk at tilbudet kan gjelde et begrenset antall av en vare eller kun gjelde en spesiell ukedag, men det får du informasjon om når du scanner koden, påpeker markedsføringskonsulenten.

Denne uken kan Marita Hansen og Martin Stenvoll hos Elkjøp likevel i forkant røpe at de tilbyr bluetooth-høytalere til halvpris i valgfri prisklasse, forutsatt at du kan det nye kodeordet som er skjult i ukens QR-kode fra Elkjøp. QR-jakten (uke 22-23) starter onsdag 31. mai. 

– Det er fritt valg. Vi gir halv pris både på de største bluetooth-høytalerne til 4.995 kroner og de minste og billigste dersom du kan riktig kodeord som er skjult i QR-koden, sier Marita og Martin hos Elkjøp, men påpeker at tilbudet gjelder i begrenset antall fra onsdag.

– Kunden velger selv hvilken bluetooth-høytalere de vil kjøpe. Vi gir halv pris både på de største som koster 4.995 kroner og de minste og billigste dersom du kan riktig kodeord. Først til mølla gjelder. For her har vi også lagt inn en begrensning i antall, sier de.

Kodeordet du må kunne si i kassa for å få høytaler-tilbudet finner du altså skjult i QR-kodene for uke 22-23. De finner du i ukens avis (fra onsdag), på plakatene som henges opp i butikkene (fra onsdag) og på Hammerfestingen.no («Jakt på QR-koder), og må scannes med mobiltelefon som har innstallert en QR-kode-app.

NB! Husk at kodeordet du trenger for å få halv pris på høytalerne er ikke identisk med det synlige kodeordet som du finner på plakatene i butikkene. Lykke til.

Informasjon om hvordan du laster ned QR-appen, og hvordan du bruker den finner du på Hammerfestingens nettsider.

Vinnere av QR-Jakten uke 21 ble:
Gavekort Elkjøp: Charlene Hansen
Gavekort Rema 1000 Storsvingen: Kathrine Sørnes
Gaveabonnement Hammerfestingen: Birgit Wedding

Også hos kjøpmann Ronald Aslaksen hos Rema 1000 vil du fra onsdag finne koden du trenger for å delta i trekningen av gavekort. Husk at du trenger koden som du finner både på Elkjøp og Rema 1000 Storsvingen for å vinne gavekort, mens i den skjulte QR-koden skjuler også Rema noe godt.

Del dette: