Nå pågår forestillingen om bomullsbarna

Simon Tobiassen (t.h.) og Martin Vaseli Reite har øvd på ballett, og skal framføre champagnegaloppen i forestillingen de har på AKS onsdag, torsdag og fredag. Foto: Bjørn Egil Jakobsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Vi setter på spissen hvordan det er å vokse opp med foreldre som er overbeskyttende, forteller Eline Sandvik (14), og lover en knakende god og morsom forestilling på AKS 31. mai, 1. juni og 2. juni. Altså onsdag, torsdag og fredag i neste uke.
BURT er et barne og ungdomsteater som består av lokale ungdommer fra 14 til 16 år, og som også har med voksne gjesteskuespillere. I forestillingen har de med seg Sissel Lorentsen og Hans Morten Olafsson fra Isbjørnmafian.
– Barne- og ungdomsteateret har blitt veldig gode, og forestillingen er for alle. Det er ingen ren barneforestilling, som mange tror, men en forestilling som appellerer mest alle, påpeker instruktør Wanja Balstad, og legger ikke skjul på  at både ungdom og voksne kommer til å få seg en liten tankevekker.
– Ungdom vil kjenne seg igjen i mye, lover Ingrid Pedersen Bjørgve, men mest av alt er det altså foreldregenerasjonens overbeskyttelse som havner mest i fokus.

– Vi setter på spissen hvordan det er å vokse opp med foreldre som er overbeskyttende, forteller Eline Sandvik (14).

Her kan du lese artikkelen som Hammerfestingen hadde på trykk 19. mai.

 

 

 

 

 

 

Jakt på QR-koder

Del dette: