– Avfyrt skudd under ran av Narvesen i Alta

Politiet har nettopp sendt melding til alle medier i fylket hvor det bes om tips etter at Narvesen på Bossekop i Alta er utsatt for et ran. Ifølge politiet tyder mye på at to unge jenter står bak.

 

– To maskerte per­son­er kom inn i kiosken og truet til seg penger og var­er. De truet med en kniv og en pis­tol. Det ble avfyrt et skudd under ranet. Sannsyn­ligvis er det brukt løskrutt.

Dette skal ha skjedd søndag kveld klokken 21.30.

ved Narvesen i Bossekop, Anna Riebelo­va.

– To per­son­er kom inn litt før stengetid og truet til seg pen­gene vi hadde i kas­sa, sier daglig led­er Anna Riebolo­va ved kiosken til Alta­pos­ten.

 

Poli­ti­et har føl­gende beskriv­else av gjern­ingsper­son­ene:

Gjern­ingsper­son 1; ca 1,60 m høy , grå/sort het­te­jakke med logo på ven­stre bryst, lys grå jog­g­bukse, sorte sko (Uggs), sorte hansker.

Gjern­ingsper­son 2; ca.1,70 m høy, hvit/lys grå het­te­genser med logo på tvers av brys­tet, store sorte bok­staver. Lys grå jogge­bukse, hvite fritids/joggesko. Sorte hansker.

Ut fra beskriv­else og adferd er det mye som tyder på at gjern­ingsper­son­ene er unge jen­ter.

Poli­ti­et i Alta ser meget alvorlig på sak­en og ber om at alle som har obser­vasjon­er som kan knyttes til sak­en tar kon­takt med oss.

Per­son­er som har opplysninger som kan være av inter­esse for poli­ti­et bes å kon­tak­te poli­ti­ets operasjon­ssen­tral på tele­fon 78 97 20 00.

Annonse:

Annonse

Del dette: