– Avfyrt skudd under ran av Narvesen i Alta

Politiet har nettopp sendt melding til alle medier i fylket hvor det bes om tips etter at Narvesen på Bossekop i Alta er utsatt for et ran. Ifølge politiet tyder mye på at to unge jenter står bak.

 

– To maskerte personer kom inn i kiosken og truet til seg penger og varer. De truet med en kniv og en pistol. Det ble avfyrt et skudd under ranet. Sannsynligvis er det brukt løskrutt.

Dette skal ha skjedd søndag kveld klokken 21.30.

ved Narvesen i Bossekop, Anna Riebelova.

– To personer kom inn litt før stengetid og truet til seg pengene vi hadde i kassa, sier daglig leder Anna Riebolova ved kiosken til Altaposten.

 

Politiet har følgende beskrivelse av gjerningspersonene:

Gjerningsperson 1; ca 1,60 m høy , grå/sort hettejakke med logo på venstre bryst, lys grå joggbukse, sorte sko (Uggs), sorte hansker.

Gjerningsperson 2; ca.1,70 m høy, hvit/lys grå hettegenser med logo på tvers av brystet, store sorte bokstaver. Lys grå joggebukse, hvite fritids/joggesko. Sorte hansker.

Ut fra beskrivelse og adferd er det mye som tyder på at gjerningspersonene er unge jenter.

Politiet i Alta ser meget alvorlig på saken og ber om at alle som har observasjoner som kan knyttes til saken tar kontakt med oss.

Personer som har opplysninger som kan være av interesse for politiet bes å kontakte politiets operasjonssentral på telefon 78 97 20 00.

Annonse:

Annonse

Del dette: