Blir ny direktør for Barentshavkonferansen

Styreleder Nina Kivijervi Jonassen ønsker Odd Peder velkommen som konferansens nye direktør.

Odd Peder Wang-Norderud (38) er den nye direktøren til Stiftelsen Barentshavkonferanser. En kar som mange kjenner som blant annet en av primus motorene bak Skaidi Xtreme.

– Styret i Stiftelsen Barentshavkonferanser er glad for å kunne presentere Odd Peder Wang- Norderud (38) som vår nye direktørr, skriver styreleder Nina Kivijervi Jonassen i en pressemelding, og legger til at hun ser veldig frem til å få jobbe sammen med Wang-Norderud.

Wang-Norderud er utdannet siviløkonom og kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Hammerfest Næringsinvest, og styrelederen peker på at han har en allsidig og relevant bakgrunn og har god kjennskap til næringslivet i regionen.

– I tillegg viser han et stort engasjement og leverer gode resultater. Wang-Norderud er kanskje mest kjent som en aktiv syklist og grunnlegger av Skaidi Xtreme, som har gitt han en nyttig erfaring med gjennomføring av større arrangementer. Vi ønsker Wang-Norderud velkommen til oss, skriver styrelederen.

Odd Peder Wang-Norderud tiltrer stillingen i løpet av høsten.

– Jeg takker for tilliten og gleder meg veldig til å jobbe med Barentshavkonferansen. Konferansen representerer en av landsdelens viktigste næringer og har befestet seg som kanskje den viktigste møteplassen for petroleums- og energinæringen i nord. Det har gjennom mange år vært gjort en god jobb med utviklingen av konferansen og vi har et godt produkt å bygge videre på, skriver Wang-Norderud i pressemeldingen.

Ikke glem å få med deg ukens avis som er på vei ut til våre abonnenter og utsalgssteder i Hammerfest i dag.

Del dette: