Bruksanvisning for vår nettavis

Slik bruker du vår digitale avis

Vår digitale avis på https://hammerfestingen.no/ består av «ukens avis» og «siste-politi-brann», som du finner på menylinja.

I ukens avis «blar» du sidelengs, som når du leser ei avis. På mobil og nettbrett kan du bla med fingeren.

«Siste-politi-brann»

Under «Siste-politi-brann» på menylinja legger vi ut saker vi lager mellom våre papirutgivelser. Hvor mange saker vil variere ut fra hva som skjer og ressurssituasjon.

Her vil du alltid finne de siste meldingene fra politiet og 110-sentralen.

Dødsannonser og webkamera

I vår digitale avis kan du følge med på dødsannonsene, og vi har to webkamera som sender direktebilder fra byen. #Minuttforminutt.

Kjekt om du er på reise og vil sjekke på mobiltelefonen eller nettbrettet hvordan været er hjemme, eller om du rett og slett bare vil sitte og nyte utsikten til den flotte byen.

Abonnent og/eller glemt passord

Er du abonnent på vår papiravis fra før, men ikke vet hvordan du skal få tilgang?

– Gå til «Logg inn» på menyen, og klikk deretter på linja «Brukernavn og eller passord bestiller du her», skriv din epostadresse og trykk «bestill nytt passord».

– Dette kan du også gjøre hvis du har glemt hvilket brukernavn og/eller passord du har brukt tidligere.

Når du får mail i retur så husk å lag deg et passord som er lett å huske, slik at du enkelt kan ta med deg tilgangen til avisa på både mobil, nettbrett og PC.

Er ikke epostadressen din registrert hos oss må du fylle ut skjemaet under, og vi må da foreta en manuell registrering. Det vil vanligvis skje på dagtid.

Ikke abonnent hos oss?

Er du ikke abonnent så kan du gå til «abonnement» på menyen, og der får du flere valg. Du betaler enkelt enten med bankkort, paypal eller du kan velge å få faktura i innboksen din.

Digitaltilgang får du i løpet av få minutter, og papiravisa får du i postkassa uka etter.

Skulle du ikke få passord i en svarmail i løpet av få sekunder så prøv å sjekk ditt spamfilter. Hvis ikke send oss en epost på post@ny.hammerfestingen.no så skal vi prøve å hjelpe deg så fort som mulig.

 

Les våre fire siste aviser

Helt øverst på vår nettside får abonnenter opp linken «Klikk her for å se eldre aviser». Det vil si våre fire siste avisutgivelser.

 

Betalingsalternativer

Du betaler i kassa på vår nettside med ditt bankkort, paypal eller faktura (som du får tilsendt på epost om du ønsker å betale i din nettbank).

PS! Husk også å sjekk ut vårt Fordelskort, som gis til våre årsabonnenter.

Del dette: