Publisert: tirsdag 4. april 2017 Klokken: 11:45

Da står russen klar med premiere på Russeriket

I kveld har russen premiere på forestillingen Russeriket, og revysjefene Anita Næss (t.v.) og Maja Bredal Hauan legger ikke skjul på at de i år er veldig lokale. Foto: Astrid Husvik Skancke, Bootleg

Mange kjente, og mindre kjente hammerfestinger, som har stukket seg fram de siste årene må regne med at de kan være blant de som blir parodiert i årets russerevy. Så det er bare å løpe og kjøpe billett til en av forestillingene. 

– Vi er veldig lokale, og sånn skal det være. Vår revy skal passe alle aldersgrupper, og vi har alltids noe som de fleste kan kjenne seg selv eller andre i, lover revysjefene Anita Næss og Maja Bredal Hauan. For i år er de to revysjefer.

Premieren er på Bootleg i kveld tirsdag, og rekker du ikke å skaffe deg en av de siste billettene i dag, har du ny sjanse onsdag og torsdag. Men det er bare plass til hundre personer på hver forestilling, og i år kan det blir rift om billettene, spår de selv.

I år er det med mange gutter også. Foto: Astrid Husvik Skancke

– Billetter kan du kjøpe hos Pizzabakeren og vi prøver også å få til muligheten å selge billetter på senteret i sentrum. Følg oss også på Facebook og Instagram – Russeriket, oppfordrer jentene.

I år har de også greid å få med mange gutter på scenen, og det synes jentene er morsomt. For på det området har tidligere russerevyer slitt med kjønnsfordelingen.

– Vi er faktisk 50/50 jenter og gutter, stråler de fornøyd, og lover altså en revyforestilling fullspekket med lokale innslag og parodieringer.

Annonser:

Del dette: