Publisert: onsdag 4. september 2019 Klokken: 13:55

Debatt: Gi oss muligheten til å leve gode liv

Norsk revmatikerforbund arbeider for å bedre tilbudet til personer med muskel- og skjelettplager og revmatiske sykdommer. Vi arbeider for å bedre behandlings- og rehabiliteringstilbudet for en pasientgruppe som i stor grad ikke blir friske, men må lære å leve med sykdommen.

For å leve så friske liv som mulig er trening viktig, og vi opplever at den beste treningen er trening i varmtvannsbasseng. Mange av NRF sine lokallag i det ganske land har i en årrekke organisert treningstilbud i varmtvann med instruktør. Det gjør også vi her i NRF Hammerfest. Dette er trening som bidrar til at medlemmene våre kan stå i jobb, delta i hverdagen og familieliv.

Vi får veldig gode tilbakemeldinger på treningstilbudet, men vi ønsker oss en kommune som i større grad tilrettelegger for vårt tilbud. I dag får vi trene litt i kommunens varmtvannsbasseng. Vi ønsker å tilby trening flere dager i uka, både på dagtid og på kveldstid slik at vi har tilbud til alle som måtte ønske det.

Så da er vårt spørsmål til de politiske partiene: Hvordan vil dere prioritere vårt gode liv? Vil dere legge til rette og gjøre varmtvannsbassenget tilgjengelig for trening flere dager i uka og på både dagtid og kveldstid. At vi må betale leie av bassenget synes vi heller ikke om. Vi ønsker gratis bruk av bassenget for oss med revmatiske lidelser.

Eva Gebhardt Sjøtun,

Leder Hammerfest og Omegn Revmatikerforening.

Debatt

Du kan nå skrive og sende til oss leserinnlegg direkte fra vår nettside Hammerfestingen.no/debatt, men du kan selvsagt fortsatt sende til post@hammerfestingen.no. Legg gjerne ved et bilde.

Husk at innlegget kan ikke være lengre enn 3000 tegn inkludert mellomrom.  Vi forbeholder oss også retten til å redigere innlegg.

Del dette: