Publisert: fredag 9. august 2019 Klokken: 00:43

Debatt: – Jeg synes noen burde ta ansvar og forlate stillingen som toalettdirektør

Statens vegvesen dette er en skam.

Veistrekningen Skaidi til Arisberg i Repparfjord ble en suksess, fra entreprenørens side, og vi fikk ett lite innblikk om hvordan resten av Riksvei 94 vil bli.

På strekningen som har vært ferdig en stund nå, ble det satt opp toaletter for en god del penger, selvsagt ikke i klasse med gulldassen på Senja, men allikevel, to toaletter, og en tømmeplass for campingvogn- og bobiltoaletter som virkelig var imponerende de første ukene.

– Tømmeautomaten virket faktisk de første ukene, skriver lokalpolitikeren til Høyre. Bildet av tømmestasjonen for toaletter til bobiler og campingvogner er tatt før sommerferien.

Tømmeautomaten virket faktisk de første ukene, men så ble den stengt.

Det samme kan man si om toalettene, som har gitt rødt lys litt for ofte, og stort sett, er minst en av disse ute av drift til enhver tid.

Tømmeautomaten for bobil og campingvognvogntoaletter, virket i noen uker, for så å bli stengt i ett helt år!!, hvorpå det åpnet igjen. For å bli stengt like etterpå.

Nå har det vært stengt nesten hele turistsesongen, akkurat som i fjor, og ingen muligheter til tømming av toalettet, slik som det annonseres på skiltene før rasteplassen.

Hvis Statens vegvesen skal bruke ett til år for å få en tømmeplass for campingtoalett, synes jeg noen burde ta ansvar, og forlate stillingen som toalettdirektør i Statens Vegvesen. Dette er både latterlig og skammelig, herr vegdirektør.

Med hilsen Ole Martin Rønning,
lokalpolitiker for Høyre i Hammerfest

 

– Hvis Statens vegvesen skal bruke ett til år for å få en tømmeplass for campingtoalett, synes jeg noen burde ta ansvar, og forlate stillingen som toalettdirektør, skriver lokalpolitikeren.

 

Del dette: