Følg med på hva som skjer i Hammerfest

I ukens avis: «Tobben» hadde sin første arbeidsdag for kommunene Hammerfest og Kvalsund. Jonathan gir ut diktsamling. NAV inviterer til jobbmesse, mens styrelederen til Hammerfest havn KF har drevet lobbyvirksomhet.

Videre skriver vi om at det pågår diskusjoner om at det er forskjeller i lønn og at det gis dyrere julegaver til ansatte i kommunale foretak enn til andre ansatte i Hammerfest kommune.

– Det er noen kvalifikasjoner som er vanskelig å få tak i, sa kommunepolitiker og styreleder i Hammerfest parkering KF, Kurt Methi (Ap) da saken ble debattert i formannskapet i forrige uke.

Pensjonisten Hugo Gunnar Kvalsvik (87) har et maleri på veggen, som han ønsker at Hammerfestingens lesere skal få se. Det har ei nabojente malt av familiens fiskebruk, bolig- og blomsterhus i 1943, og maleriet ble under krigen reddet unna tyskernes brenning av bygningene.

Husk at et abonnement på lokalavisa Hammerfestingen ordner du deg enkelt her.

Fuglevenner har registrert at sidensvansen er tilbake i byen, og det oppfordres å legge ut epler og rosiner til de vakre fuglene.

Les også hyllesten til mødre i byen. I vår avis kan du også følge med på «ka som skjer» de neste dagene. Torsdag er det for eksempel kodekveld på biblioteket, «TWIGS – hele hælvetes slekta» på AKS, pizzakveld for MC-ungdom og skøyter og bålkos på Jansvannet. Fredag kan du gå på dansevisning på AKS, og/eller på midnattskonsert i kirka. Eller hva med deltakelse på «Fifty shades freed afterparty»?

Fredag starter Meridianrenn med skiskyting, og fortseter med duahlon (lørdag) og monsterbakkerennet (søndag).

Har du arrangementer eller tips om saker du mener vi bør skrive om? Hjelp oss å følge med på det som skjer i Hammerfest.

Send tips og gjerne også bilder til post@ny.hammerfestingen.no.

Les mer i ukens avis:

 

 

 

Annonse:

Annonse:

 

 

 

 

Del dette: