Fredag slipper Raymond Robertsen sitt debutalbum «Common Ground»

Fredag 16. februar blir en spesiell dag for Raymond Robertsen og Lars Rune Rebbestad. Da kan du laste ned eller streame den nye plata. Foto: Privat

Etter mange år i støpeskjeen er Raymond Robertsen endelig klar for å slippe sitt debutalbum, og klar for å møte sine lyttere på digitale streamingsplattformer.

– Utgivelsen «Common Ground» inneholder 11 låter skrevet av Raymond og vil finnes overalt hvor du laster ned eller streamer musikken din, forteller produsent Lars Rune Rebbestad, som selvsagt også har hatt en sentral rolle under hele prosessen.
– 16. februar er en spesiell dag for dette lille plateselskapet, fortsetter han.  For dette har vært en lang og innholdsrik reise for både produsenten og hovedpersonen selv.
– Jeg er veldig stolt over det jeg har lagd, men samtidig er det med skrekkblandet fryd jeg ser fram til plateslippet, sa Raymond Robertsen til avisa Hammerfestingen tidligere i vinter.

Hammerfestingen skrev om de to som var i Abbey Road Studios. Altså samme platestudio som The Beatles, og masterteknikeren Geoff Pesche som de har brukt har blant annet jobbet med store stjerner som Coldplay, Dire Straits, Jimmy Page & Robert Plant, samt Kylie Minoque. Faksimile: 4. januar 2018.

– Det var en lang prosess å overtale Raymond til å synge å formidle sine flotte sanger selv, noe jeg synes han gjør veldig bra. Det har vært mye fram og tilbake, men nå er den her, sier Lars Rune Rebbestad i dag.
Han sender også takk for fantastisk bistand fra Ingrid Flatøy, Kim Mikkelsen og ikke minst Raymonds bedre halvdel Hilde Johnsen for koring, samt Erlend Eide for saksofon og Geoff Pesche for masteringsjobb.
Raymond Robertsen har jobbet med plata sammen med produsent Lars Rune Rebbestad siden 2012. Nå gjenstår bare å vente på mottakelsen.

Faksimile: Hammerfestingen

– Blir det tatt imot og forstått på samme vis som jeg har laget det? Jeg er omtrent livredd når jeg tenker på at jeg skal gi ut plate, sa Robertsen til avisa i januar.
Han er vant til å være i offentlighetens søkelys både som tidligere lokalpolitiker i Hammerfest, tidligere stortingsrepresentant, de siste årene som daglig leder i regionrådet i Vest-Finnmark, styreleder i FeFo og rådmann i Nordkapp, og nå skal han også vise fram en side av seg selv som kun hans venner kjenner til.
– Gratulerer hjerteligst med platedebuten din Raymond, hilser Rebbestad.
Han forteller at Raymonds debutalbum kan lastes ned fra alle plattformer hvor du laster ned eller streamer musikken din, som for eksempel Spotify for de som bruker det.
Annonse:

Annonse: Husk at det er supertorsdag og langåpent på Nissen senter.

Del dette: