Frister med fart og spenning, høyt tempo, dueller, susende scoringer og topp innsats

HIF/STEINs småjenter 03 arrangerer serierunde i Futsal for jenter 14 fra hele Finnmark i Isbjørnhallen, lørdag 13. og søndag 14. januar.

For første gang i historien arrangeres Futsalkamper for jenter i Hammerfest.

– Vi får besøk av lag fra Bjørnevatn, Tana og Kautokeino. Lagene møttes til første seriehelg i årets seriespill i Tana før jul. Hvert lag spilte 6 kamper over 2×15 min, og kampene var jevnspilte og spennende, forteller trener og lagleder Jan Steinar Paulsen.
HIF/STEIN 1 topper tabellen foran Bjørnevatn, og det blir ifølge han spennende å følge hammerfestjentene i egen lekegrind 13. og 14. januar.
Isbjørnhallen var i romjula arena for den klassiske romjulsturneringa. Paulsen som i en årrekke har vært primus motor for arrangementet håper at mange ble betatt av spillformen der, og kommer for å støtte både egne jenter og andre lag i Isbjørnhallen de to aktuelle dagene.

– Støtt jentene i kampen om å bli den første seriemesteren i Futsal i Finnmark. Futsal er fart og spenning, høyt tempo, dueller, susende scoringer og topp innsats, oppfordrer trener og lagleder Jan Steinar Paulsen.

Første lag ut er et realt lokalderby hvor HIF/STEIN 1 møter HIF/STEIN 2 – lørdag 13.1. kl. 1330.
– Støtt jentene i kampen om å bli den første seriemesteren i Futsal i Finnmark. Futsal er fart og spenning, høyt tempo, dueller, susende scoringer og topp innsats. Vi håper å kunne lage fotballfest i Hammerfest disse dagene – kom deg i Isbjørnhallen, oppfordrer Paulsen.
Annonse: Se hva som skjer på AKS

 

 

Del dette: