Vi gir bort ti abonnement gratis til «utflytta hammerfestinger» – Du foreslår hvem!

Nå går vi inn i ny mørketid, og det er en tid det alltid skjer mange spennende ting i byen vår og flotte bildemotiver dukker opp.

Er du abonnent, eller bestiller et på Vipps i dag eller i helga, så kan du være med på å foreslå en «utflytta hammerfesting» et eller annet sted i Norge som skal få papiravisa vår tilsendt hjem til seg helt gratis ut året.

Vi starter å markere det nye eierskapet til avisa med å gi bort abonnement helt gratis til ti «utflytta hammerfestinger», og det er du som er abonnent hos oss som kan komme med forslag på hvem vi skal sende disse avisene til. De ti som velges  blant forslagene fra dere vil altså motta avisa Hammerfestingen helt gratis ut 2017. Skriv gjerne også en god begrunnelse.

Nå går vi inn i ny mørketid, og dette er ei tid det alltid skjer mange spennende ting i byen vår. Vi kan nevne dansefestival, mørketidsfestival, handelsmesse, pepperkakebyen, julegateåpning og mye mer som hammerfestinger, fjoringer, forsølværinger, kvalsundværinger og folk fra Hammerfest-sida på både Seiland og Sørøya gjerne samles om og gleder seg til.

Avisa Hammerfestingen kommer selvsagt til å følge med på mye av det som skjer, ta bilder til avisa, og kanskje til og med streame «live» på Facebook noe av det som skjer i byen.

Vi ønsker derfor å nå enda flere utenfor byen, og vi tror at det vil være en hyggelig vennetjeneste av deg å foreslå en «utflytta hammerfesting» som kan være med å glede seg over og følge med på både det som skjer og utviklingen i sin gamle hjemby. Vennskap er også viktig, og du vil helt sikkert være i tankene hos vedkommende hver gang lokalavisa fra Hammerfest dumper ned i postkassa hos han eller henne.

Det følger selvsagt ingen forpliktelser for din venn, og eneste kriteriet er at den du foreslår bor i en annen kommune enn Hammerfest og Kvalsund. Altså en «utflytta hammerfesting», «fjoring», «forsølværing», en fra Seiland eller Sørøya (hammerfestdelen), en kvalsundværing, eller rett og slett bare en person som har tilhørighet til Hammerfest og omegn på en eller annen måte. For eksempel en tidligere lærer, politimann, lege eller sykepleier, som har jobbet og bodd i Hammerfest i mange år og kanskje savner byen, og som du mener kan ha glede av å motta nyheter fra Hammerfest.

Forslag med navn og telefonnummer på personer som du mener bør få avisa kan du sende til jill@ny.hammerfestingen.no, bej@hammerfestingen eller sende i innboks på vår Facebookside, hvis du vil.

Blant alle forslagene vi får på mail eller på Facebook velger vi i løpet av helga eller mandag ti personer som vil få avisa gratis tilsendt i posten ut 2017. PS! Husk at gode begrunnelser kan bli vektlagt.

For å lage den lokalavisa vi mener Hammerfest fortjener så legger vi ikke skjul på at vi må ha mange nye abonnenter. Går det slik vi håper skal vi gjøre flere grep, og vi håper at vi også kan bli ei avis som blir et viktig bindeledd mellom hammerfestinger over hele landet og alle som bor i byen.

Del gjerne, og husk at vi også er veldig glade i å få tips, og ekstra glade i tips med bilder. Den beste måten å nå oss på er å sende e-post til bej@ny.hammerfestingen.no (Bjørn Egil) og/eller mbs@ny.hammerfestingen.no (Marius).

NYHET! Har du lyst til å abonnere på oss og få avisa tilsendt allerede fra neste uke kan du bruke Vipps. Husk at du også vil få tilgang til å lese vår avis digitalt (pdf) dersom du sender oss din epostadresse.

Avisa deles ut i Hammerfest med eget bud ut på ettermiddagen onsdag. De som får avisa i vanlig postgang får den torsdag, som er utgivelsesdagen.

Slik tegner du et abonnement hos oss med Vipps. Eller du kan bruke vår nettside.

 

Del dette: