Hammerfestingen

Barentshavkonferansen 2021:

– Blir sendt i Norge-Rundt stil

Barentshavkonferansen blir i år på skjerm, og ikke på AKS hvor vi vanligvis er vant til å se direktør Odd Peder Wang Norderud når det er konferanse. Foto: Linn Marit Hermansen

Årets Barentshavkonferanse blir i år sendt i «Norge Rundt»-stil fra nettsidene til stiftelsen.

Hammerfestingen
Hammerfestingen AS

Publisert:

Sist oppdatert: 19.04.2021 kl 11:09

Annonse
Annonse
Annonse

Direktør og styreleder i stiftelsen Barentshavkonferansen, Odd Peder Wang-Norderud og Nina Kivijervi Jonassen, har i år reist rundt sammen med Frikant Mediedesign og intervjuet toppledere i bransjen.

– Årets Barentshavkonferanse bli avholdt i beste "Norge Rundt"-stil, varsler Petro Arctic.

Kan ikke samles som før

Hun er også prosjektdirektør hos Petro Arctic, og på eget nettsted sier hun at det er viktig å beholde de møteplassene som bransjen har selv om vi ikke kan gjøre det vi har aller mest lyst til å gjøre. Nemling å møtes og samles som før.

Petro Arctic skiver at de i intervjuene de har gjort har fått god innsikt i pågående aktiviteter, som de håper skal være til stor inspirasjon.

I gang med opptakene

– Vi er godt i gang med opptakene og har besøkt både Stavanger, Oslo og Hammerfest og gleder oss veldig til å se sluttresultatet. Programkomiteen har satt sammen et program som vi tror vil treffe et bredt publikum. sier de.

De tror også at folk vil få mye ut av årets konferanse, selv om konferansen vil foregå ved å vise opptak via link på nettsidene til Barentshavkonferansen.

Nina Kivijervi Jonassen er styreleder i stiftelsen Barentshavkonferansen og prosjektdirektør hos Petro Arctic. Foto: Marius B. Staveli