Publisert: onsdag 15. mai 2019 Klokken: 13:58

Jævla sosialist

Siv Jensen FrP, har med glimt i øyet, i en tale 04. mai oppfordret alle sine partifeller; «det er bare å bretter opp ermene, dundre ut og knuser disse jævla sosialistene». Morsom var hun, jeg lo til jeg nesten gråt. Ja hva sier man: det hjertet er fullt av, renner munnen over med…

Jeg er en av disse jævla sosialistene som skulle knuses. Hun har beklaget uttalelsen, men hvorfor det? Det var jo bare morsomt i hennes øyne. Og Siv Jensens morsomheter har vært flere; «morna Jens»  og «dersom vi kommer i regjering skal alle bomstasjoner bort».

Nå venter jeg bare at en sosialistleder i festtalerus vil komme med lignende uttalelse, med glimt i øyet selvsagt, og vil oppfordre oss alle sosialister til å knuse disse jævla brune høyre-folkene. Ja vi kan gå en spennende tid i møte    FrP har satt føringen, med glimt i øye.

Sylvi Listhaug FrP, sammenlignet stortinget med en barnehage, da hun måtte gå av som justisminister i fjor. Jeg synes ikke hun bør nedsnakke barnehager slik. Men hva skjer med vanlige folk når de kommer på stortinget, for ikke å snakke om i regjeringen? Går makta til hodet? Fingeren er vel heller ikke i nærheten av å berøre jorden?

Til høsten er det kommune- og fylkesvalg. Partiene har begynt å komme med sitt valgflesk, det merkes. Jeg ser at fremmedfrykt-generalene i FrP rasler med sablene. De planlegger sitt valgflesk til oss med mest fremmedfrykt. En ekstra bomstopp for flyktninger. I boligstrøk med mange innvandrerbarn og unge, skal ungdommer som begår lovbrudd, få dobbel straff. Planene er også klar for tvang og utestengelse fra barnehage og skole, for barna som har foreldre som er redde og imot vaksinering.

Nå tror jeg ikke at hjorden til Siv Jensen tok henne alvorlig, og vil ut for å knuse «de jævla sosialistene». Hun har nok i tillegg gitt dem streng beskjed om å la være, kanskje med et glimt i øyet? Jeg regner med at regjeringens justisminister også passer på. Den nye justisminister Jøran Kallmyr, fra FrP, den syvende i rekken av justisministere fra FrP di siste seks år. Det er rart å se hvor mange justisministrer FrP har å ta av.

Hurra, vi har fått en ny eldre- og folkehelseminister, Sylvi Listhaug FrP, som det norske folk kan være stolt av. Hennes motto ser ut til å være; røyk og drikk og spis så mye rødt kjøtt dere bare orker. Var det forresten ikke FrP som stod på for lakrispipene som godteri til våre barn, slik at barna har en god pipe og patte på, i påvente av voksenlivet. Ja det står stor respekt av FrP.

Inger Elisabeth Nilsen

Del dette: