Hammerfestingen

Mopedbil og personbil involvert:

– Kjørt på bakfra

Mopedbilen som var involvert i ulykken fikk betydelige skader i fronten. Foto: Fredrik Sandstrand

Operasjonsleder Leo Johansen hos Finnmark politidistrikt opplyser at det ene kjøretøyet har kjørt på det andre bakfra.

Hammerfestingen
Hammerfestingen AS

Publisert:

Annonse
Annonse
Annonse

Det var to unge menn i mopedbilen og en mann i personbilen. De to i mopedbilen har blitt fraktet til Hammerfest sykehus for sjekk, mannen i personbilen kom uskadd fra ulykken.

En person fikk påsatt nakkekrage før ambulansepersonellet la vedkommende på båre og kjørte han til Hammerfest sykehus. Den andre personen gikk selv ut av bilen. Foto: Fredrik Sandstrand

– Det er snakk om smerter i bein og hodet, og en opplyste at vedkommende var litt kvalm, opplyser operasjonsleder Leo Johansen til lokalavisa Hammerfestingen.

Ifølge ham har mopedbilen kjørt inn i personbilen bakfra. Ulykken skjedde like ved krysset Markveien og Riksvei 94, som går gjennom Rypefjord.

Alle nødetatene var etter kort tid på plass. Foto: Fredrik Sandstrand

Alle nødetatene rykket ut. Brannvesenet med flere kjøretøy, og ambulansen som rykket ut hadde stor fart gjennom Hammerfest sentrum både på vei til ulykkesstedet og da den kom tilbake.

Kommunikasjonssjef Eirik Palm hos Finnmarkssykehuset sa kort tid etter ulykken at han foreløpig ikke kjente til status til de to som ble tatt med i ambulansen til Hammerfest sykehus.

I en melding til avisa litt senere på dagen skriver han at en pasient har blitt sendt til sykehuset for undersøkelse, og at status på vedkommende er uskadd.

Operasjonsleder Leo Johansen sier at trafikkulykken etterforskes rutinemessig, men så langt har man ikke konkludert med hva som har vært årsaken til ulykken.

Etter at ambulansen hadde tatt seg av fører og passasjer fra mopedbilen måtte brannvesenet stanse lekkasje av kjøleveske fra det ene kjøretøyet. Foto: Fredrik Sandstrand

– Mopedbilen har kjørt inn i personbilen bakfra, opplyser operasjonsleder Leo Johansen. Foto: Fredrik Sandstrand

Etter at de to i bilen var tatt hånd om av helsepersonell. Måtte brannvesenet ta seg av og stoppe lekkasje av kjøleveske, som rant fra mopedbilen. Foto: Fredrik Sandstrand