Aktiver bruker

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Trinnene som følger her gjelder KUN gamle papirabonnenter, som ikke har aktivert sin konto digitalt tidligere.

De tre trinnene nedenfor GJELDER ALTSÅ IKKE abonnenter som allerede har aktivert sin brukertilgang på nettsida vår, eller har kjøpt et nytt digitalt abonnement. (For å logge inn med din epost og passord gå til "logg inn-sida").

1. Ditt papirabonnement aktiverer du tilgang til digitalt nede på denne siden med dit abonnementsnummer og ditt etternavn *).

*)Firma kan prøve seg fram med et av navnene fra firmanavnet (Eksempel: Heter firmaet "Din håndverker" kan håndverker fungere i rubrikken for etternavn. Er ditt abonnement registrert i vår database på firma Din håndverker AS, så kan det være AS du må bruke).

Abonnementsnummeret finner du på siste faktura. Når du har fyllt inn ditt abonnementsnummer og etternavn får opp ei side hvor du skal fylle inn din epostadresse og sjekke at alle andre opplysninger stemmer. Her lager du også passordet du skal bruke for å logge inn sammen med din epostadresse (brukernavn).

2. Når dette er gjort må du vente på en verifiserigsmail. Dette kan ta fra noen minutter til ca. en halv time før den kommer avhengig av blant annet hvor streng spamfilter du bruker. Verifiseringsmailen har også en tendens til å havne i spamboks. Så sjekk der om den ikke dukker opp.

3. Trykk på linken du får i mailen for å verifisere kontoen. Etter dette er du klar for å logge inn.

NB! Har du et papirabonnement som er gyldig (er registrert betalt) vil systemet selv åpne automatisk tilgang, men har du et papirabonnement som ikke har blitt betalt vil du kunne logge inn - men du får ikke åpnet og lest artiklene.

Du kan aktivere tilgang ved å kjøpe et nytt abonnement fra den røde menyen nede på sida og betale med bankkort.

Ta kontakt med oss dersom du er usikker på hvilket abonummer/epost og etternavn kontoen din er registrert på.
Kontakt: post@hammerfestingen.no

Her misforstår noen:

VIKTIG! Vi gjør derfor oppmerksom igjen på at denne siden for «JEG ER ALLEREDE ABONNENT» er kun er for denne ene gangen for de som ikke har vært å aktivert sitt gamle papirabonnement.

VIKTIG! Abonnementsnummeret skal IKKE brukes for å logge inn. Heretter skal du logge inn med brukernavn (epostadressen din) og passordet du har laget.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ved å aktivere ditt eksisterende abonnement vil du få tilgang til våre elektroniske tjenester.

Vennligst finn frem ditt abonnentnummer eller epostadresse og skriv det inn i første tekstfeltet nedenfor. Av sikkerhetsårsaker må du også oppgi ditt etternavn i det andre tekstfeltet.

» Se instruksjonsvideo for hvordan du aktiverer ditt digitale abonnement her!

Abonnent:

Avbryt