Er omkjøringsvei og parkering forbudt

Skiltene er mandag kommet opp i Salsgata. For drifta av parkeringsetaten ser det lovende ut på morgenkvisten. Foto: Bjørn Egil Jakobsen

Her er det omkjøring, og det innføres parkeringforbudt i flere gater. Publikum oppfordres til å benytte sykkel, buss eller å gå til jobben.

Av BJØRN EGIL JAKOBSEN / bej@hammerfestingen.no

La oss ta årsaken først. I Hammerfest sentrum skal det graves, klargjøres for asfaltering og asfalteres, og arbeidet er anslått å ta inntil to uker. Men så snart som mulig vil veien åpnes for normal ferdsel.

Når det gjelder omkjøring skal all trafikk gjennom byen via Skippergata og Salsgata. Det blir innført parkeringforbud i Skippergata, Salsgata og Nedre Hauen. Og i Strandgata fra torsdag 29. juni til omlag 1. juli.

Skiltvedtaket: Her kan du se hvilke skilt som kommer hvor, hvor det blir omkjøring og forbudt å parkere mens arbeidet pågår.

– Beboerne i Skippergata kan parkere midlertidig på parkeringsplassen ved Storelvbrua, og beboerne i Salsgata kan parkere rundt Kirkegårdsmuren eller på parkeringsplass ved Storelvbrua.

Asfalteringsarbeidet skal fortsette videre mot Fuglenes. Her vil det bli trafikkdirigering og ledebil.

– Publikum oppfordres til å vise hensyn i trafikken, varsler kommunalteknisk drift.

Annonse:

Del dette: