Nå ruller nyhetene fra Hammerfestingen også på flyplassen

Samtidig som vi lanserer ny digital avis er vi også ute med nyheter og annonser fra lokalavisa på

infoskjermene på flyplassen.

 

Fra nå av kommer innholdet, nyhetsmeldingene og annonser på infoskjermene som Avinor har på flyplassen fra lokalavisa Hammerfestingen. I tillegg til innholdet på infoskjermene selger avisa Hammerfestingen også den fysiske reklamen på flyplassen (på vegger, gulv og tak).

Dette er vi i lokalavisa for Hammerfest og Kvalsund selvsagt både veldig glad for og stolt av, og kan gi oss et ekstra ben å stå på i den tøffe mediekonkurransen.

Avinor reklamerer selv med at flyplassreklame er gode arenaer for profilbygging, og at flyplassene i landet er unike markedsplasser.

– Flyplassen oppleves som en første inngangsport til regionen, og hjørnesteinsbedriften kan være den første til å ønske besøkende velkommen, skriver Avinor på egne nettsider om markedsplassen sin.

Det er opprinnelig Altaposten og deres søsteraviser i konsernet Polaris Media som har fått avtalen med Avinor om å betjene 25 flyplasser over hele Midt- og Nord-Norge, samt deler av nordvestlandet. Mens avtalen på flyplassen i Hammerfest har dem gitt videre til Hammerfestingen, og det er vi selvsagt veldig glade for i en liten avis som oss.

Nyheter fra Hammerfestingen og budskapene fra våre annonsører møter reisende til og fra flyplassen i Hammerfest hver eneste dag.

Husk også å gjøre deg kjent med vår nye digitale avis på nett:

På hammerfestingen.no (eller Hfest.no) finner du siste avisutgave. Våre siste oppdateringer og hendelser fra loggen til politiet og 110-sentralen finner du på menylinja.

 

 

Del dette: