Nesten som Alice i Eventyrland

– Vi som var på Ingøy i hel­gen var en del av et lite stykke even­tyr, skriv­er Ham­mer­festin­gens jour­nal­ist Linn Hus­by. Artikke­len han­dler selvsagt om jour­nal­is­tens inntrykk etter å ha deltatt på Lul­leli for Fruhol­men fyr.

- Vi er i lykkerus, og det er jo lykkens gudinne Susanne Ness (t.h.) glad for, skriver journalist Linn Husby. Her sammen med Hedvig Næssvik (t.v.).

- Vi er i lykkerus, og det er jo lykkens gudinne Susanne Ness (t.h.) glad for, skriv­er jour­nal­ist Linn Hus­by. Her sam­men med Hed­vig Næssvik (t.v.).

I til­legg til jour­nal­is­ten del­tok mange ham­mer­festinger på arrange­mentet, som fikk deltak­erne til å føle seg nesten som Alice i Even­tyr­land. For her dukket det opp forskjel­lige forestill­inger hvor som helst — i gult — på den lille øya.

– Skilt og infor­masjon­splakater, alt i gult, viste veien til de merke­lig­ste sted­er, skriv­er jour­nal­ist Linn Hus­by i sin anmeldelse av den svært spe­sielle teater­forestill­in­gen.

 

I ukens avis kan du både lese om reporterens opplevelser, og se flotte bilder av "fikenpiken" og mange flere som deltok. Foto: Linn Husby

I ukens avis kan du både lese om reporterens egne opplevelser, og se flotte bilder av “fiken­piken” og mange flere som del­tok. Foto: Linn Hus­by

Del dette: