Nesten som Alice i Eventyrland

– Vi som var på Ingøy i helgen var en del av et lite stykke eventyr, skriver Hammerfestingens journalist Linn Husby. Artikkelen handler selvsagt om journalistens inntrykk etter å ha deltatt på Lulleli for Fruholmen fyr.

- Vi er i lykkerus, og det er jo lykkens gudinne Susanne Ness (t.h.) glad for, skriver journalist Linn Husby. Her sammen med Hedvig Næssvik (t.v.).

– Vi er i lykkerus, og det er jo lykkens gudinne Susanne Ness (t.h.) glad for, skriver journalist Linn Husby. Her sammen med Hedvig Næssvik (t.v.).

I tillegg til journalisten deltok mange hammerfestinger på arrangementet, som fikk deltakerne til å føle seg nesten som Alice i Eventyrland. For her dukket det opp forskjellige forestillinger hvor som helst – i gult – på den lille øya.

– Skilt og informasjonsplakater, alt i gult, viste veien til de merkeligste steder, skriver journalist Linn Husby i sin anmeldelse av den svært spesielle teaterforestillingen.

 

I ukens avis kan du både lese om reporterens opplevelser, og se flotte bilder av "fikenpiken" og mange flere som deltok. Foto: Linn Husby

I ukens avis kan du både lese om reporterens egne opplevelser, og se flotte bilder av «fikenpiken» og mange flere som deltok. Foto: Linn Husby

Del dette: