Hammerfestingen

Flere hendelser i Hammerfest sentrum:

– En hektisk natt for politiet

Politiet i Hammerfest har natt til søndag grepet inn i flere hendelser i Hammerfest sentrum. Foto: Bjørn Egil Jakobsen

Politiet i Hammerfest har hatt en hektisk lørdagskveld denne uken. Med flere hendeler i og rundt sentrum har politiet måttet gripe inn i flere situasjoner.

Hammerfestingen
Hammerfestingen AS

Publisert:

Annonse
Annonse
Annonse

På Twitter har politiet meldt om flere hendelser, deriblant en voldshendelse på et utested.

– Politiet fikk melding om en voldshendelse på et utested i Hammerfest. En mannsperson hadde skallet ned en annen mann. Hendelsen hadde opphørt da politiet kom til stedet. Sak opprettes, står det på Finnmarkspolitiets Twitterkonto.

– En del hendelser

John Kåre Olsen ved Finnmark politidistrikt karakteriserer lørdagen som ganske travel for politiet i Hammerfest.

– Her har det vært en del hendelser i sentrum av Hammerfest som vi har grepet inn i. Vi har også tatt hånd om flere personer, forteller Olsen.

– Var helsepersonell involvert i tilknytning til voldshendelsen?

– Jeg kan ikke gå nærmere inn på den omtalte voldshendelsen ut over det som står i twitter-meldingen. Ellers har det vært en del beruselse på offentlig sted, og politiet har bortvist flere fra sentrum. Det har også vært noen personer som har vært i kontakt med dørvakter på utestedene, sier Olsen.

– Mistanke om ruskjøring

Det har ikke vært alvorlige hendelser i løpet av natt til søndag, i følge Olsen. Han bekrefter også at to menn i 30 og 40-årene er innbrakt mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand.

– Ut fra loggen ser det ut til at to personer er tatt hånd om og innbrakt til politiet i løpet av natten. I tillegg har politiet sjekket ut to førere for ruspåvirkelse, og fått tatt blodprøver av de mistenkte, sier Olsen.