Hammerfestingen

HIF/Stein møtte BUL:

– Laget er på et godt sted

Kampen på lørdag var preget av høyt tempo, lange pasninger og en god del dueller. Foto: Brita Bølgen

HIF/Stein spilte lørdag kamp mot BUL på Vår Energi Arena. Trener Aleksander Solberg mener laget har ting å jobbe med, men et godt utgangspunkt å bygge på.

Hammerfestingen
Hammerfestingen AS

Publisert:

Annonse
Annonse
Annonse

På Vår Energi Arena var det et konsentrert lag og hjemmepublikum som møtte BUL, og kampen var preget av mye energi og innsats.

– Er på en god plass.

Trener Aleksander Solberg hadde noen kommentarer etter kampslutt.

– Kampen gikk greit nok, vi vant 3-2. Laget hadde noen gode svar på lørdag, så det er ting å ta med seg videre, sier Solberg.

Trener Aleksander Solberg er fornøyd med kampen, og sier det er flere ting spillerne kan ta med seg videre fra lørdagen. Foto: Brita Bølgen

– Hva tenker du om formen i laget etter lørdagen?

– Det er ennå tdilig i sesongen, og det er en del arbeid å gjøre, men jeg tenker vi er på en god plass nå. Det er godt å vite at man er der man vil være, sier treneren.

God test

Etter nylig opprykk til 3.divisjon for HIF/Stein og nylig nedrykk for BUL var lørdagens kamp en god test på lagets prestasjonsnivå.

Flere av spillerne havnet på matten i løpet av kampen, men ingen av duellene resulterte i gult kort. Foto: Brita Bølgen

– BUL har et ganske ungt lag, og selv om de manglet noen spillere så ble det en god kamp. Vi manglet også noen spillere, og måtte jobbe med kommunikasjonen gjennom kampen, sier Solberg.

– Berge plassen

Kampens første mål kom fra Sindre Duurhuus på HIF/Stein, og satt i løpet av kampens første kvarter.De andre målscorerne fra HIF/Stein var Adrian Jensen og Vegar Brøske. Fra BUL var det Kenneth Thomassen og Elias Falsen som brakte inn to mål for Alta-klubben.

– Hva er ambisjonsnivået for denne sesongen?

– Vi skal jobbe for å berge plassen i 3. divisjon. Det blir hardt nok å få det til. Men vi er som sagt tidlig i sesongen, så hvis vi får to og en halv måned på oss så kan vi få det til, avrunder Solberg.

Spillerne på BUL la lite i mellom, og var ikke redd for å gå i duell med motspillerne. Foto: Brita Bølgen

HIF/Stein klarte å snu flere angrep fra BUL, og fikk ballen kjapt over banen. Foto: Brita Bølgen