Hammerfestingen

Fikk 100.000 fra Equinor:

– Kommer utrolig godt med

Hammerfest Svømme- og Livredningsklubb ble plukket ut blant over 2000 søknader til å få 100.000 kroner i støtte fra Equinor. Foto: Privat

Med unge talenter og store ambisjoner er Hammerfest Svømme- og Livredningsklubb (HSLK) glade for å ha fått litt ekstra støtte fra Equinor.

Hammerfestingen
Hammerfestingen AS

Publisert:

Annonse
Annonse
Annonse

Svømmeklubben må kunne sies å ha hatt et godt år i 2022. Med gode prestasjoner og utvikling fra flere utøvere, et aktivt og solid lag med frivillige og foreldre og mange aktive svømmere kom støtten fra Equinors sponsorordning som en liten kremtopp på slutten av året.

– HSLK har aktivisert barn og unge i Hammerfest helt tilbake til 1927, og det er derfor spesielt gledelig for oss å kunne gi 100.000 kroner i støtte til klubben, sier Silje Grytbakk, kommunikasjonsrådgiver i Equinor.

– Kommer utrolig godt med

For femte gang delte Equinor ut sponsormidler til tiltak for barn, unge og studenter. Av 2086 søknader ble 185 tiltak valgt ut, blant dem svømmeklubben.

– For HSLK kommer pengene fra Equinor utrolig godt med akkurat nå. De skal først og fremst brukes til utvikling av utøvere i alle gruppene i HSLK, skriver klubben i en pressemelding.

Equinor har lang tradisjon med å støtte frivilligheten i Norge, på både nasjonalt nivå og med tildeling av lokale sponsormidler.

– Det har alltid vært viktig for oss å gi noe tilbake til alle de foreninger og lag so gjør noe ekstra for barn og ungdom, og HSLK er et godt eksempel på det. De har fått støtte for å videreutvikle tilbudet til barn og unge og sørge for at enda flere kan få nødvendig svømmeopplæring, og ikke minst drive med sikker og gøy aktivitet i vann, sier Grytbakk.

Svømmeteknikk

Pengene vil i følge klubben brukes til å leie inn kompetanse som alle svømmerne i klubben kan nyte godt av. De ser blant annet for seg en treningshelg med fokus på svømmeteknikk, og opptreningsleir for svømmerne.

– Dette betyr mye for utviklingen i HSLK. Vi har i dag svømmere som presterer i norgestoppen, i landsdelen og på kretsnivå, så det er en stor gruppe rekrutter som svømmer godt og utvikler seg veldig bra. Vi synes det er viktig for klubben å ha utvikling på alle nivåer, og vi tar med oss breddeidretten inn i utviklingen av den framtidige svømmeklubben, skriver HSLK, og takker Equinor:

– Vi takker så mye for støtten som kommer veldig godt med i utviklingen av våre utøvere.