Hammerfestingen

For dårlig for skicup:

– Må jobbe med snøen

Årets første renn i SNN skicup er utsatt på grunn av mildvær. Her fra årets Kick-off-renn i Reindalen. Foto: Brita Bølgen

Hammerfest skiklubb melder på sine sider at de utsetter det første rennet i årets SNN skicup på grunn av dårlige værforhold.

Hammerfestingen
Hammerfestingen AS

Publisert:

Annonse
Annonse
Annonse

Det første rennet i årets skicup var planlagt å gå av stabelen onsdag 25.januar. Hammerfest skiklubb melder at rennet er utsatt.

– Vi må dessverre utsette sesongens første SNN skicup grunnet forholdene i Reindalen, skriver klubben på sine hjemmesider.

– Meldt mildvær

Snøforholdene på skistadion er ikke optimale etter noe høyere temperaturer i helgen og begynnelsen av uken. Derfor har klubben måtte prioritere å arbeide med forholdene i skisporet frem mot Finnmarksmesterskapet

– Det er meldt mildvær fram til onsdag, slik at vi må bruke tiden frem til mesterskapet 28. og 29. januar til å arbeide med den snøen som forhåpentligvis faller på onsdag og frem mot helgen. Vi beklager dette, men lover å komme sterkere tilbake uken etter, skriver klubben.

Meterologisk institutt melder om temperaturer rundt 0 grader, og nedbør i form av sludd og snø ut over uken i Hammerfest. Mot helgen kryper temperaturen ned til minus 1, så håpet lever for Finnmarksmesterskapet.

Det utsatte rennet vil bli avviklet onsdag 1.februar, og er et av fem renn i cupen.