Personvernpolicy

Personvernerklæring for hammerfestingen.no og Hammerfestingen AS

Behandlingsansvarlig for personopplysninger:
Hammerfestingen AS (Strandgata 22, 9600 Hammerfest) ved daglig leder har det daglige ansvaret for behandlingen av personopplysninger knyttet til hammerfestingen.no og Hammerfestingen AS.

Formål for behandling av personopplysninger

Den innsamlede informasjonen benyttes for å:
a. Nyhetsbrev: Informere kunder om nyheter fra Hammerfestingen AS
b. Nettstatistikk: Utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet.
c. Informasjonskapsler: Forbedre brukeropplevelsen på Hammerfestingen sine nettsider.

Å kunne gjenkjenne deg som bruker og utøve support i de tilfellene der du måtte ha behov for vår assistanse.
Å ha korrekt kontaktinformasjon for informasjons- og driftsmeldinger fra systemet, samt fakturainformasjon.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger
Det rettslige grunnlaget for behandling av personopplysningers er den enkeltes samtykke (Jf. Lov om behandling av personopplysninger §8, og jf. Artikkel 6 §1a) i den nye personvernforordningen av 25. mai 2018) eller kontraktsoppfyllelse (Jf. Lov om behandling av personopplysninger §8, og jf. Artikkel 6 §1c) i den nye personvernforordningen av 25. mai 2018) med mindre annet er spesifisert.

Hvilke personopplysninger behandles?
Personopplysningene som behandles er:
a. Nyhetsbrev: E-postadresse, samt bedrift dersom den enkelte velger å registrere dette.
b. Nettstatistikk: Hammerfestingen samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på hammerfestingen.no. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted.

Du kan reservere deg mot Google sine cookies ved å besøke: https://adssettings.google.com/u/0/authenticated

c. Informasjonskapsler: Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din enhet når du laster ned en nettside Kapslene sørger for at nettstedet fungerer best mulig og benyttes ikke for å identifisere deg som person.

Alle webservere logger kobling mellom IP-adresse, siden som lastes og gitt resultat, med mindre man går aktivt inn for å skru det av. Dette lagres kun en kort periode, og brukes ikke til noe.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker er informert om, og har samtykket til, hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med denne behandlingen er og hvem som behandler opplysningene.

Det brukes ingen identifiserende informasjonskapsler.

Sikring av opplysninger
Det er kun kunden selv og Hammerfestingen AS som har tilgang til opplysningene som samles inn. Hammerfestingen AS benytter sikker adgangskontroll knyttet til systemer som inneholder personopplysninger, i tillegg til en intern sikkerhetspolicy som er tilpasset kravene i den nye personvernforordningen (GDPR). Alle ansatte har taushetsplikt ved behandling av personopplysninger.

Kontaktinformasjon
Ved henvendelser angående behandling av personopplysninger, ta kontakt på post@hammerfestingen.no

Del dette: