Roger Bloch forlater Byggmakker, og går til kjeden Montér

Byggmakker i både Nordkapp og Hammerfest blir Montér fra neste uke. Fra høyre: direktør Lars Petter Grandahl (Optimera Handel), Roger Bloch, Martin Martinsen (Nordkapp), og Trond Bjarne Oseth (Optimera Handel). Foto: Pressefoto

 

 

Byggmakker Bloch tar overgang til Montér, og skifter profil allerede fra mandag 5. februar. Det samme gjør Byggmakker i Nordkapp. 

Bloch Bygg og Materialhandel AS på Storsvingen i Hammerfest drives i dag av Roger Bloch, og har 16 heltidsansatte. Dette er en lokal bedrift som i fjor omsatte for 55 millioner kroner.

I en pressemelding opplyses det Roger Bloch, og Martin Martinsen hos Martinsen Bygg AS i Honningsvåg (som overtok driften av Byggmakker der i fjor) har byttet kjede basert på en totalvurdering, hvor de mener Montér kommer best ut.

Annonse:

Annonse

Avtalen styrker ifølge Roger Bloch konkurransekraften og forsterker bedriftens posisjon i Hammerfest

– De innehar den kompetansen vi trenger for å løfte selskapet videre, så dette vil komme både ansatte og kunder til gode, mener Bloch, ifølge pressemeldingen.

Annonse

Montér er en del Optimera, som er Norges største byggevarekjede. Og det opplyses at den siste tiden har Optimera fått et solid fotfeste i nord med oppkjøpet av Per Strand Gruppen og flere nye forhandlere har meldt overgang til kjeden.

Det er gledelig at vi får en enda bredere distribusjon i nord. Forståelse av det lokale markedet er viktig for å lykkes, så vi er takknemlige for at vi nå får med nye kunnskapsrike og dyktige medarbeidere med på laget, sier Lars Petter Grandahl, direktør for Optimera Handel.

Annonse:

Annonse

 

Del dette: