Rykket ut bevæpnet til Rolvsøya og pågrep mann i 30-årene

Her kommer politiet tilbake til Hammerfest etter aksjonen på Rolvsøya. Foto: Bjørn Egil Jakobsen

– Vi rykket ut bevæpnet med tanke på at vi hadde informasjon om at våpen skal ha vært involvert, opplyser seksjonsleder Asgeir Aule ved Hammerfest politistasjon.

Av BJØRN EGIL JAKOBSEN / bej@ny.hammerfestingen.no

Politiet rykket ut til Rolvsøya onsdagsmorgen med en stor styrke og bistand fra redningsskøyta «Odin». Bakgrunnen er en konflikt som har oppstått mellom to familier der.

Mannskapene har nettopp kommet tilbake til Hammerfest etter aksjonen, og seksjonslederen påpeker at han enda ikke kan si så mye om dagens politiaksjon og hva den har resultert i.

Politiet har gjennomført avhør, og foretatt åsteds- og tekniske undersøkelser på stedet, opplyser seksjonsleder Asgeir Aule. Foto: Bjørn Egil Jakobsen

– Vi rykket ut på informasjon om at det skal ha vært truet med våpen. Dette skal ha skjedd for en liten tid tilbake, og vi dro ut for å etterforske saken. Det vil si ta avhør, og gjennomføre åsteds- og tekniske undersøkelser, men vi har ingen indikasjoner på at noen har kommet til skade, opplyser han.

Under aksjonen har en mann i 30-årene blitt pågrepet, og tatt til avhør. At politiet rykket ut bevæpnet forklarer han skyldes at det har vært snakk om at våpen har vært involvert i konflikten.

– I tillegg ønsket vi å gjennomføre mange avhør mens vi var på stedet. Da måtte vi sende ut mange, forteller seksjonsleder Asgeir Aule.

Politiet fikk bistand fra redningsskøyta «Odin» til å komme seg fra Hammerfest til Rolvsøya. Foto: Bjørn Egil Jakobsen

Annonse:

Annonse:

Del dette: