Satser sprekt på håndball igjen i Hammerfest

Sofie Thomassen og Stein håndball flyr høyt om dagen. 17 sponsorer har sikret seg plass på de nye gule og røde draktene, og styret tar sikte på at handball på nytt skal bli folkesporten her i byen. Foto: Marius B. Staveli

Nye drakter, gamle farger, nye sponsorer og store planer. Stein håndball skal få handball til å bli folkesport i Hammerfest igjen. Jobben starter med de yngste.

Av MARIUS B. STAVELI
mbs@ny.hammerfestingen.no
Jobben startet vel strengt tatt ikke med barna, men med et voldsomt sponsorarbeid som ble startet opp i januar. Arbeidet har på kort tid gitt gode resultater, og hele 17 lokale sponsorer har fått plass på de nye draktene.
   De nye draktene er og sydd i klubbens tradisjonelle farger (rødt og gult) heller enn dagens rødt og hvitt. Den 3.juni skal klubben arrangere håndballskole i flerbrukshallen. Styret har rett og slett fått fart på ballen, og de har  planer om å holde tempoet oppe.
   – Vi i styret, og våre trenere ønsker at håndball nok en gang skal bli stort i byen – slik det var på 70 – og 80-tallet. Vårt fremstøt mot byens næringsliv har blitt godt tatt
imot, sier Bjarne Hansen, som på vegne av styret kan være stolt av at 17 bedrifter har inngått langsiktige avtaler med klubben.

Faksimile: Hammerfestingen

Les hele saken i vår papir- eller e-avis (pdf) nummer 20
Del dette: