Send oss halloweenbilder og vær med i trekningen av dette brettet med Tante Hedvig

Tante Hed­vig, Alex på Kaikan­ten og vi i avisa Ham­mer­festin­gen ven­ter på hal­loween­bilder fra byen. Foto: Mar­ius B. Staveli

«Knask eller knep»? Noen skal kanskje på halloweenparty i kveld, andre har skumle smårollinger i hus som skal springe rundt i nabolaget med godteribøtter og banker på dører. Ta bilder med kamera eller mobiltelefon, send til oss og vær med i trekningen av ei kasse med Tante Hedvig Julebrus fra Kaikanten.

Det har tidligere vært delte meninger blant de eld­ste av oss når det kom­mer til hal­loween­feir­ing i Norge, men har med årene blitt en tradis­jon hvor stadig flere kjøper god­terier for å ha i hus når “skum­le” barn med masker eller sminke banker på døra, rop­er knask eller knep og vifter med god­teribøt­tene.

På Wikipedia leser vi at hal­loween stam­mer fra det engelske All Hal­lows Eve, (All) Hal­lows Eve eller All Saints Eve, det vil si «alle hel­liges kveld», den katolske min­nefesten for hel­gen­er og mar­tyr­er som ikke har egen dag i kalen­deren. I katol­sk tradis­jon er kvelden før alle­hel­gen­saften en tid for for­bere­delser til denne oblig­a­toriske feirin­gen.

Tar du hal­loween­bilder og sender til mbs@hammerfestingen.no er du med i treknin­gen av ei kasse Tante Hed­vig Jule­brus fra Mack, som Alex på utest­edet Kaikan­ten gir deg. Husk navn på de som du tar bilder av, og at de selv (og forel­dre) er enig i at bildet kan trykkes i avisa Ham­mer­festin­gen. Vi må ha bildene sen­est klokken 16.00 tirs­dag.

Bildene sendes: mbs@hammerfestingen.no

Slik teg­n­er du et abon­nement på Ham­mer­festin­gen med Vipps.

 

 

 

Del dette: