Send oss halloweenbilder og vær med i trekningen av dette brettet med Tante Hedvig

Tante Hedvig, Alex på Kaikanten og vi i avisa Hammerfestingen venter på halloweenbilder fra byen. Foto: Marius B. Staveli

«Knask eller knep»? Noen skal kanskje på halloweenparty i kveld, andre har skumle smårollinger i hus som skal springe rundt i nabolaget med godteribøtter og banker på dører. Ta bilder med kamera eller mobiltelefon, send til oss og vær med i trekningen av ei kasse med Tante Hedvig Julebrus fra Kaikanten.

Det har tidligere vært delte meninger blant de eldste av oss når det kommer til halloweenfeiring i Norge, men har med årene blitt en tradisjon hvor stadig flere kjøper godterier for å ha i hus når «skumle» barn med masker eller sminke banker på døra, roper knask eller knep og vifter med godteribøttene.

På Wikipedia leser vi at halloween stammer fra det engelske All Hallows Eve, (All) Hallows Eve eller All Saints Eve, det vil si «alle helliges kveld», den katolske minnefesten for helgener og martyrer som ikke har egen dag i kalenderen. I katolsk tradisjon er kvelden før allehelgensaften en tid for forberedelser til denne obligatoriske feiringen.

Tar du halloweenbilder og sender til mbs@ny.hammerfestingen.no er du med i trekningen av ei kasse Tante Hedvig Julebrus fra Mack, som Alex på utestedet Kaikanten gir deg. Husk navn på de som du tar bilder av, og at de selv (og foreldre) er enig i at bildet kan trykkes i avisa Hammerfestingen. Vi må ha bildene senest klokken 16.00 tirsdag.

Bildene sendes: mbs@ny.hammerfestingen.no

Slik tegner du et abonnement på Hammerfestingen med Vipps.

 

 

 

Del dette: