Sminkeworkshopen er så populær at det allerede i juni var venteliste

I tillegg til populære workshoper kan ungdommene oppleve Jesper Jenset, Sløtface, I see rivers og Jack of hearts når ungdomsfestivalen Sommerfeber starter i august, lokker Malene Nicolaysen og Lars Reiten på Bootleg. Foto: Bjørn Egil Jakobsen

Rett før skolene starter etter ferien er det klart for den årlige ungdomsfestivalen Sommerfeber, men har du sjekket om det er plass på akkurat den workshopen du har lyst til å delta på?

BJØRN EGIL JAKOBSEN /bej@hammerfestingen.no

– Vi har mange spennende og populære workshoper, sa produsentene Malene Nicolaysen og Lars Reiten på Bootleg til avisa Hammerfestingen nylig.

Når Sommerfeber starter i august er mange av de kjente workshopene som å spille i band, låtskriving, dans, teater og Dissimilis med i år også. To workshop er nytt av året, og et er så populært at det var fullt allerede i juni.

Parkour-workshop

Et er Parkour-workshop, som er en sport som går ut på å være i bevegelse med de omgivelsene man har rundt seg. Det være seg vegger, trapper, gjerder eller andre hindringer. Kort og godt en bevegelsesidrett hvor man skal komme seg fra A til B på mest effektive måte.

En utøver av parkour som møter på et gjerde, skal ikke lete etter porten, men den mest effektive måten å komme seg over.

– Polske Dominik Cieszynski er instruktør på denne workshopen, og de som deltar i gruppen hans får også lære seg ulike fallteknikker, forteller Malene Nicolaysen.

Fulltegnet worskshop

Workshopen som allerede er fulltegnet og som har lang venteliste, har skjønnhetsbloggeren Rita Synnøve Sharma som instruktør. Hun er en kjent blogger, og fra Instagram og You Tube.

Se bloggen hennes her: http://ritaermin.blogg.no/1462546096_om_meg.html

Sommerfeber er en årlig festival i Hammerfest for ungdom fra 13 til 22 år, og er åpen for ungdom fra hele fylket. I tillegg er det gratis å delta. I tillegg til workshop på dagtid blir det utekonserter utenfor ungdomshuset på kveldene.

– Vi dekker også overnattig og billigste reisealternativ for ungdom som kommer fra for eksempel Alta, Havøysund eller andre steder i fylket. De som kommer tilreisende bør melde seg på i forkant. Vi har boplasser, men får ikke inn 50 stykker der, påpeker hun.

Annonse:

Annonse: Kjøp billetter på https://3bfestivaldrift.ticketco.no/

Del dette: