Spiller kjente ballader, “klintango” og swinglåter

På bildet ser vi fra venstre Leif Løkken fra Hammerfest, Gunvor Valnes fra Bardufoss, Knut Iversen fra Hammerfest på kontrabass, og Kaj Hansen fra både Hammerfest og Bardufoss, på visptromme.

Det vil garantert komme en ny konsert ved en senere anledning, varsler Kaj Hansen i kvartetten, som sammenlagt er 327 år.
 For et par uker siden holdt kvartetten fra Hammerfest/Bardufoss konsert på Bardufosstun for rundt 30 fremmøtte. Melodiene de spiller er fra 20-, 30-, 40-, og 50-årene, og går på kjente jazzlåter fra inn- og utland, samt “popmusikk” fra det samme tidsrommet.
   – Vi spiller kjente ballader, “klintangoer”, og for ikke å snakke om swinglåter. Det var denne musikken som preget de nevnte årstall, og som kvartetten vår prøvde å gjenskape, hilser Kaj Hansen i en epost til Hammerfestingen.
Han opplyser at de  egentlig bare hadde tenkt å spille for seg selv, men så fant de på å sende ut en lynmelding til de som kvartetten visste var interessert.
– Med stor velvilje fra Andrè på Idrettssenteret fikk vi låne Sverrestua og piano på Bardufosstun. Dermed var huskonserten igang. Til sammen er vi fire 327 år, og tør å påstå at vi er den eldste kvartetten i Troms og Finnmark, fastslår Kaj Hansen, og mener de også er et bevis på at Troms og Finnmark som en region dermed både er harmonisk og velstemt.

 

Del dette: