Spiller kjente ballader, “klintango” og swinglåter

På bildet ser vi fra ven­stre Leif Løkken fra Ham­mer­fest, Gun­vor Valnes fra Bar­du­foss, Knut Iversen fra Ham­mer­fest på kon­tra­bass, og Kaj Hansen fra både Ham­mer­fest og Bar­du­foss, på visp­tromme.

Det vil garantert komme en ny konsert ved en senere anledning, varsler Kaj Hansen i kvartetten, som sammenlagt er 327 år.
 For et par uker siden holdt kvartet­ten fra Hammerfest/Bardufoss kon­sert på Bar­du­fos­stun for rundt 30 frem­møtte. Melo­di­ene de spiller er fra 20-, 30-, 40-, og 50-årene, og går på kjente jaz­zlåter fra inn- og utland, samt “pop­musikk” fra det samme tid­srom­met.
   – Vi spiller kjente bal­lad­er, “klin­tan­go­er”, og for ikke å snakke om swinglåter. Det var denne musikken som preget de nevnte årstall, og som kvartet­ten vår prøvde å gjen­skape, hilser Kaj Hansen i en epost til Ham­mer­festin­gen.
Han oppl­yser at de  egentlig bare hadde tenkt å spille for seg selv, men så fant de på å sende ut en lyn­meld­ing til de som kvartet­ten vis­ste var inter­essert.
– Med stor velvil­je fra Andrè på Idrettssen­teret fikk vi låne Sver­restua og piano på Bar­du­fos­stun. Dermed var huskon­serten igang. Til sam­men er vi fire 327 år, og tør å påstå at vi er den eld­ste kvartet­ten i Troms og Finn­mark, fast­slår Kaj Hansen, og men­er de også er et bevis på at Troms og Finn­mark som en region dermed både er har­monisk og vel­stemt.

 

Del dette: