Startet turneringen 7-0 mot sterkt Umeå-lag i Piteå

Her er HIF/Stein-jentene klar for kamp mot Ersboda fra Umeå, og hammerfestjentene åpnet knallhardt og kunne dra videre mot neste kamp etter å ha slått de svenske jentene. Foto: Privat

Fjorårets sølvjenter fra Hammerfest er på plass i Piteå. Tidlig fredag morgen banket de Ersboda fra Umeå 7-0, men gikk på 1-0 tap mot Rovaniemi.

Av BJØRN EGIL JAKOBSEN / bej@ny.hammerfestingen.no

Også foreldregruppa til 14-åringene gjorde som i fjor, og fikk grønt kort fra dommeren for god sportslig opptreden på sidelinja. For det er ikke tvil om at foreldrene er god støtte for de kanongode fotballjentene til HIF/Stein.

Motstanderne i gruppa de har havnet i år i er ventet å være tøffere enn fjorårets matcher, som jentene ikke tapte før siste finalekamp og gullet glapp. Første kamp viser at jentene er i storform, og Umeå-laget de slo 7-0 var ventet å være en tøff motstander. Men mot Rovaniemi United ble det tap.

Nå gjenstår kamp mot Tromsø-laget Kvaløya SK.

Foreldregruppa er på plass, og fikk grøntkort allerede i første kamp.

– Vi gleder oss, og vi har trent og øvd masse på forskjellige ting. Det blir sikkert tøft å møte noen av lagene, men vi vil ikke gi oss, sa en av lagets storscorere, Emma Kivijervi til Hammerfestingen, før de reiste mot Piteå i Sverige.

I første kamp scoret Emma Kivijervi tre mål, Eline Sandvik tre mål og Elisabeth Halvorsen sørget for et mål, får avisa Hammerfestingen rapport om fra sidelinja.

Etter at Umeå-laget Ersboda var seiret 7-0 sto Rovaniemi United og Kvaløya SK for tur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foreldre/spillere: Er dere med på Piteå Summer Games 2017 send oss gjerne bilder til bej@ny.hammerfestingen.no.

Flere lag fra Hammerfest deltar i årets Piteå-turnering. Her er jenter 13 år i kamp mot det norske laget Vinkelen, som de fredag tapte 1-3 mot. Har du bilder fra årets turnering send på e-post til bej@ny.hammerfestingen.no så bruker vi i neste ukes avis så langt vi har plass. Husk navn.

 

 

 

 

 

 

HIF/Stein jenter 14 og Elise Johansen (som kommer løpende etter den finske jenta) klarte ikke ta igjen målet som det finske laget Rovaniemi United fikk, og tapte 1-0.

 

 

 

 

 

 

 

Annonse:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ta bilder fra kampen, campingplassen og all moroa som følger. Husk navn og skriv gjerne motstanderlaget (hvilket lag det spilles mot på bildet), hva resultatet ble og trekk gjerne fram ros til spillere/spillerne. For å få bilder med i neste ukes avis må vi ha bildene senest mandagsmorgen, men send gjerne bilder etter hver kamp og fra det sosiale som følger med Piteå.

Husk at bilder fra mobiltelefon duger også bra når vi har behandlet dem.

Les artikkelen vi hadde på trykk i Hammerfestingen før jentene dro til Piteå.

 

Annonse:

Annonse: Besøk Båt og Motor sin Facebook-side her: https://www.facebook.com/batogmotor/?fref=ts

 

 

Del dette: