Startet turneringen 7–0 mot sterkt Umeå-lag i Piteå

Her er HIF/Stein-jen­tene klar for kamp mot Ers­bo­da fra Umeå, og ham­mer­fest­jen­tene åpnet knall­hardt og kunne dra videre mot neste kamp etter å ha slått de svenske jen­tene. Foto: Pri­vat

Fjorårets sølvjenter fra Hammerfest er på plass i Piteå. Tidlig fredag morgen banket de Ersboda fra Umeå 7–0, men gikk på 1–0 tap mot Rovaniemi.

Av BJØRN EGIL JAKOBSEN / bej@hammerfestingen.no

Også forel­dregrup­pa til 14-årin­gene gjorde som i fjor, og fikk grønt kort fra dom­meren for god sport­slig opp­tre­den på sidelin­ja. For det er ikke tvil om at forel­drene er god støtte for de kanon­gode fot­ball­jen­tene til HIF/Stein.

Mot­standerne i grup­pa de har havnet i år i er ven­tet å være tøf­fere enn fjorårets match­er, som jen­tene ikke tapte før siste finalekamp og gul­let glapp. Første kamp vis­er at jen­tene er i stor­form, og Umeå-laget de slo 7–0 var ven­tet å være en tøff mot­stander. Men mot Rovanie­mi Unit­ed ble det tap.

Nå gjen­står kamp mot Trom­sø-laget Kvaløya SK.

Forel­dregrup­pa er på plass, og fikk grøn­tko­rt allerede i første kamp.

– Vi gled­er oss, og vi har trent og øvd masse på forskjel­lige ting. Det blir sikkert tøft å møte noen av lagene, men vi vil ikke gi oss, sa en av lagets storscorere, Emma Kivi­jervi til Ham­mer­festin­gen, før de reiste mot Piteå i Sverige.

I første kamp scoret Emma Kivi­jervi tre mål, Eline Sand­vik tre mål og Elis­a­beth Halvors­en sør­get for et mål, får avisa Ham­mer­festin­gen rap­port om fra sidelin­ja.

Etter at Umeå-laget Ers­bo­da var seiret 7–0 sto Rovanie­mi Unit­ed og Kvaløya SK for tur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foreldre/spillere: Er dere med på Piteå Sum­mer Games 2017 send oss gjerne bilder til bej@hammerfestingen.no.

Flere lag fra Ham­mer­fest deltar i årets Piteå-turner­ing. Her er jen­ter 13 år i kamp mot det norske laget Vinke­len, som de fredag tapte 1–3 mot. Har du bilder fra årets turner­ing send på e-post til bej@hammerfestingen.no så bruk­er vi i neste ukes avis så langt vi har plass. Husk navn.

 

 

 

 

 

 

HIF/Stein jen­ter 14 og Elise Johansen (som kom­mer løpende etter den finske jen­ta) klarte ikke ta igjen målet som det finske laget Rovanie­mi Unit­ed fikk, og tapte 1–0.

 

 

 

 

 

 

 

Annonse:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ta bilder fra kam­p­en, camp­ing­plassen og all moroa som føl­ger. Husk navn og skriv gjerne mot­stander­laget (hvilket lag det spilles mot på bildet), hva resul­tatet ble og trekk gjerne fram ros til spillere/spillerne. For å få bilder med i neste ukes avis må vi ha bildene sen­est mandagsmor­gen, men send gjerne bilder etter hver kamp og fra det sosiale som føl­ger med Piteå.

Husk at bilder fra mobil­tele­fon duger også bra når vi har behan­dlet dem.

Les artikke­len vi hadde på trykk i Ham­mer­festin­gen før jen­tene dro til Piteå.

 

Annonse:

Annonse: Besøk Båt og Motor sin Face­book-side her: https://www.facebook.com/batogmotor/?fref=ts

 

 

Del dette: