Publisert: mandag 30. oktober 2017 Klokken: 18:33

Her er de ti utflytta hammerfestingene som får avisa ut året

De ti trenger bare sende leveringsadresse, e-post og telefonnummer og sende til bej@ny.hammerfestingen.no.

Cecilie, Ada, Norma, Karin, Guri, Marit, Bjørn Oluf, Ruth, Karin og Vigleik er trukket ut blant nesten 300 personer som har foreslått hvem som trenger å lese om det som skjer i hjembyen i mørketida fram mot nyttår. Vi kan allerede nå nevne mørketidsfestival, dansefestival, handelsmesse og mye mer.

De ti som vil få avisa Hammerfestingen gratis ut 2017 er derfor Siv Helene Østnes, Thomas Berg, Gøran Lind, Anne Britt Trondsen, Line Anita Heimro Bergstø, Cecilie Lysjø Jacobsen, Ragnhild Pedersen, Rolf Schumacher, Thomas Yttervik og Kim André Heggelund. Vi har valgt første forslag der forslagsstiller har kommet med flere navn. Send oss leveringsadresse, e-post og telefonnummer til bej@ny.hammerfestingen.no.

Vi takker alle for et voldsomt engasjement, og vi håper flest mulig av dere vil fortsette å være med oss når vi nå skal utvikle avistilbudet i Hammerfest framover. Innlegget nådde ut til over 16.000 personer, og mange av disse har tilhørighet til Hammerfest på en eller annen måte.

At så mange har engasjert seg har vi i dag også bestemt oss å gjøre noe med. Vi kan selvsagt ikke gi bort gratis avis til mer enn de ti som er plukket ut, men er du utflytta hammerfesting (med adresse et annet sted enn Kvalsund/Hammerfest) finner du allerede nå i kveld i Vipps et spesialtilbud. Tilbudet kan også brukes til å bestille et gaveabonnement til en utflytta hammerfesting.

Finn fram appen Vipps på mobiltelefonen, gå inn på «betal», søk opp Verk Media, velg «Meny», og i menyen finner du vår kampanje som gjelder for «utflytta hammerfestinger». Alle som benytter seg av vårt tidsbegrensa «utflytta hammerfesting-tilbud» på Vipps får altså gratis avis ut 2017, og betaler for å få avisa ut juni 2018 eller ut hele 2018.

Som takk for den enorme responsen i helga på «utflytta hammerfestinger» har vi i kveld laget et spesialtilbud til utflytta hammerfestinger. Ved å bestille halvårsabonnement eller årsabonnement allerede nå for 2018 får også du avisa gratis ut 2017. Tilbudet kan også brukes som gaveabonnement. Husk å fyll ut alle feltene i «hjemlevering». Giveren kan etterpå ta kontakt på jill@ny.hammerfestingen.no og få tilsendt et gavekort, som for eksempel kan brukes som årets julegave for å fortelle mottakeren hvor lenge avisen er bestilt. Det vil si en julegave som begynner å komme allerede i november. PS! Gjelder kun ved bestilling via Vipps, og til adresser utenfor Hammerfest/Kvalsund (hvor vi ikke bruker eget bud), og innenlands. Utenlands kommer porto i tillegg.

Del dette: