Tre biler involvert i trafikkulykken øverst på Fuglenes

Tre biler er involvert i ulykken på Fuglenes. Foto: Bjørn Egil Jakobsen

– Da vi kom til stedet viste det seg å være tre biler involvert, forteller politibetjent Christoffer Løvstad ved Hammerfest politistasjon.

Av BJØRN EGIL JAKOBSEN / bej@ny.hammerfestingen.no

– Hvordan ulykken har skjedd er for tidlig for oss å si noe om. Vi må ta avhør av vitner og foreta oppmåling på ulykkesstedet før vi kan si noe mer, sier politibetjent Løvstad til avisa Hammerfestingen.

Den ene bilen skal ha kommet over i motsatt kjørebane og truffet bilen som kom motsatt vei. Foto: Bjørn Egil Jakobsen

Han forteller at politiet ble varslet om ulykken av AMK klokken 14.10. Alle personer blir fraktet til sykehuset for legesjekk.

På Twitter skriver Finnmark politidistrikt at to biler og fire personer har vært involvert i ulykken. Ifølge innsatsleder Christoffer Løvstad var det tilsammen åtte personer i de tre bilene, men det er uviss skadeomfang.

Veien er nå ryddet. To av bilene måtte tas på bergningsbil, mens en av bilene kunne kjøres vekk. Foto: Bjørn Egil Jakobsen

Det ble lang kø på begge sider av ulykkesstedet, men bilene er nå fjernet og veien ryddet. Politiet opplyser at veien kan bli stengt i kortere perioder fram til de er ferdig med oppmålingen på stedet.

En forbipasserende forteller til avisa Hammerfestingen at ulykken skjedde ved at en av bilene skal ha bremset for et hinder i veibanen, og at bilen bak ikke har klart å stanse og havnet over i feil kjørebane. Og deretter traff den møtende bilen.

En forbipasserende forteller til avisa Hammerfestingen at ulykken skjedde etter at en av bilene bremset for et hinder i veibanen. Bilen som kom bak klarte ikke å stanse, og havnet over i feil kjørebane. Foto: Bjørn Egil Jakobsen

Du finner flere saker fra Hammerfest og Kvalsund i ukens avis:

Annonse:

Annonse

 

 

 

Del dette: