– Trenger flere søkere til gratis lederkurs og idrettsmesterskap i Bodø

Idrettsfaglig konsulent Marit Arntzen hos Finnmark idrettskrets forteller at søknadsfristen for å være med på «Young Leaders in Barents Sports» gikk ut 1. mai, og hun håper både gutter og jenter i alderen 18 til 25 år i Hammerfest hiver seg rundt, og får sendt inn søknad kjapt. – Vi utvider fristen litt, sier hun. Foto: Privat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du være med idrettskretsen på en utrolig artig uke, der du lærer mer om deg selv som leder,  være med i et stort internasjonalt idrettsmesterskap for ungdom, og møte ungdommer fra et annet land som brenner for idretten?

I så fall haster det å sende søknad, og idrettsfaglig konsulent Marit Arntzen ser gjerne flere søkere fra Hammerfest.

– Young Leaders in Barents Sports er et lederprogram for unge idrettsledere mellom 18 og 25 år. Programmet foregår som et 8-dagers utvekslingsprogram for deg som er bosatt i et av de nordnorske fylkene eller i Norrbottens Län i Sverige, forteller Marit Arntzen.

I 2017 foregår dette programmet i Bodø, fra mandag til søndag i uke 35, og uken avsluttes med Barents Summer Games 2017.

– Søknadsfristen gikk ut 1. mai, men vi ønsker blant annet flere søknader fra gutter så vi utvider fristen til 10. mai. Da må søknadene være inne, sier Arntzen til Hammerfestingen.

Derfor haster det om dette er noe for deg, og du er mellom 18 og 25 år. YLiB er til og med gratis for deltakerne, og reise til/fra Bodø, overnatting og bespisning alle dager dekkes.

På nettsidene til Idrettsforbundet kan du lese mer om dette og hvordan du melder deg på.

Annonse:

 

Del dette: