Hammerfestingen

Extra feirer:

– Vi ble regionvinner i nord

Daglig leder Runar Eriksen, butikksjef Pernille H. Lomheim og de ansatte kan feire at de har blitt årets butikk i Coop og Extra-familien. Foto: Privat

Med korpsmusikk, diplom og kake feiret Extra på Storsvingen nylig at de ble regionvinner i Coop-familien i nord i fjor.

Hammerfestingen
Hammerfestingen AS

Publisert:

Annonse
Annonse
Annonse

Etter bare vel to års drift gjorde butikken seg bemerket i egne rekker, og daglig leder Runar Eriksen legger ikke skjul på at han er veldig stolt.

– Vi vant pris som regionvinner for region nord blant alle Extra-butikkene som har omsetning over 60 millioner kroner i omsetning, forteller han til lokalavisa.

Flere kritierier

Det var flere kriterier butikken måtte være best på for å vinne.

– Høy omsetningsøkning, godt driftsresultat, høy score på løpende kundemåling, samt være merket grønn på Antiximex-rapporter, forklarer han.

Å bli pekt ut som regionvinner betyr at de ansatte hos Extra på Storsvingn har slått Extra-butikkene i hele Finnmark, Troms og Nordland.

– Butikksjef Pernille H. Lomheim og øvrige ansatte på Extra Storsvingen har stått på i hele 2020, sier Eriksen, som vil takke dem alle for innsatsen.

Takker ansatte og kunder

– Det er stor ære våre ansatte bringer over Coop Hammerfest SA med å vinne en slik pris, fastslår han, og legger ikke skjul på at det å bli regionvinner henger høyt internt i Coop i Norge.

– Jeg vil også takke våre kunder og våre ansatte igjen, som har gjort det mulig å vinne en slik pris, sier han, og i tillegg til heder, ære og diplom får de ansatte også en pengepremie på 20.000 kroner.

– Seieren feires i første omgang med kake til personalet på Extra Storsvingen, sier han til lokalavisa Hammerfestingen.