Nå pågår forestillingen om bomullsbarna

Simon Tobi­assen (t.h.) og Mar­tin Vaseli Reite har øvd på bal­lett, og skal fram­føre cham­pag­ne­ga­lop­pen i forestill­in­gen de har på AKS ons­dag, tors­dag og fredag. Foto: Bjørn Egil Jakob­sen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Vi set­ter på spis­sen hvor­dan det er å vokse opp med forel­dre som er overbeskyt­tende, forteller Eline Sand­vik (14), og lover en knakende god og mor­som forestill­ing på AKS 31. mai, 1. juni og 2. juni. Alt­så ons­dag, tors­dag og fredag i neste uke.
BURT er et barne og ung­dom­steater som består av lokale ung­dom­mer fra 14 til 16 år, og som også har med vok­sne gjesteskue­spillere. I forestill­in­gen har de med seg Sis­sel Lorentsen og Hans Morten Olaf­s­son fra Isb­jørn­mafi­an.
– Barne- og ung­dom­steateret har blitt veldig gode, og forestill­in­gen er for alle. Det er ingen ren barne­for­estill­ing, som mange tror, men en forestill­ing som appellerer mest alle, påpeker instruk­tør Wan­ja Bal­stad, og leg­ger ikke skjul på  at både ung­dom og vok­sne kom­mer til å få seg en liten tankevekker.
– Ung­dom vil kjenne seg igjen i mye, lover Ingrid Ped­er­sen Bjørgve, men mest av alt er det alt­så forel­dregen­erasjo­nens overbeskyt­telse som havn­er mest i fokus.

– Vi set­ter på spis­sen hvor­dan det er å vokse opp med forel­dre som er overbeskyt­tende, forteller Eline Sand­vik (14).

Her kan du lese artikke­len som Ham­mer­festin­gen hadde på trykk 19. mai.

 

 

 

 

 

 

Jakt på QR-koder

Del dette: